Home

Verleg de grenzen

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever in de gehandicaptenzorg die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Bij SWZ ondersteunen we mensen met een meervoudige beperking (EMB) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH). In alle fasen en domeinen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te kunnen doen. Dat doen we merkbaar mensgericht. Van mens tot mens, met hart én hoofd! We willen uitblinken in ons vak en zorgen dat zowel jij, het team en de cliënten blijven groeien.

Bart | SWZ

Kennismaken

Bij SWZ geloven we sterk in de persoonlijke klik.
Tuurlijk, je kunt onze vacatures bekijken en daarop reageren.

Maar wil je gewoon eens wat meer weten over de mogelijkheden bij SWZ? Dan maken we graag kennis!

Welke uitdaging zoek je?

Monica van der Meer

Relatiebeheerder

“Kijken naar mogelijkheden van cliënten, niet naar beperkingen”

Hoe stemt SWZ zorg haar dienstverlening af op de veranderende behoeften van cliënten? Daarover vertelt Monica van der Meer.


Lees meer

Kevin Verhagen

Assistent Begeleider i.o.

“Dit werk geeft veel meer voldoening”

“Dat je als jongen de zorg in wil, is niet normaal. Tenminste niet in het milieu waar ik vandaan kom.” Toch stapte Kevin Verhagen over naar de zorg. Hoe dat bevalt, lees je in zijn verhaal.


Lees meer

Suzanne Hagenbeek

Persoonlijk Begeleider

“Teruggekeerd om bij SWZ zorg te werken”

Suzanne Hagenbeek wilde na 25 jaar eens verder kijken dan SWZ zorg. Ze ging ergens anders werken en leerde veel. Toch ging ze binnen een jaar weer terug naar SWZ zorg. Hier vertelt ze waarom.


Lees meer

Marjon van Acht

Zorgbemiddelaar

“Steeds nieuwe kansen bij SWZ zorg”

Marjon van Acht werkt al 22 jaar bij SWZ Zorg, in veel verschillende functies. Natuurlijk was het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar toch besloot ze elke keer weer te blijven. Hier vertelt ze waarom.


Lees meer

Sanne Vos

Helpende

“Ik leer hier echt enorm veel”

Sanne vindt het werk in de gehandicaptenzorg heel anders dan ze gewend was in de ouderenzorg. “Ik krijg bij SWZ veel ruimte voor mijn opleiding en ik kan altijd alles vragen aan mijn collega’s. Ze motiveren me enorm.”


Lees meer

Jody Cath

Bestuurder

“Vertrouwen op vakmanschap”

Dat was de wens van Jody Cath toen ze bestuurder werd bij SWZ. Vanuit die ambitie werd de visie van SWZ ontwikkeld. Hier vertelt Jody haar verhaal.


Lees meer

Anastasios Kotoulas

Verzorgende

“Het werken is hier makkelijker en beter”

Anastasios Kotoulas (24) werkte in Griekenland als verpleegkundige. Vorig jaar besloot hij in Nederland een beter leven op te gaan bouwen. Bij SWZ kreeg hij die kans en is hij gelukkig. Hier vertelt hij zijn verhaal.


Lees meer

Michelle de Wit

Helpende

“Ik leer hier meer dan uit mijn boeken”

“Werken bij SWZ is makkelijk te combineren met een studie omdat je zelf kunt kiezen tussen korte en lange diensten.” Michelle vertelt waarom ze andere studenten wil aanraden een bijbaan te nemen bij SWZ.


Lees meer

Piet Nolting

Recruiter

“Werken met zelforganiserende teams”

Werken in een zelforganiserend team waardoor je direct dát kan doen waar jouw cliënt de meeste behoefte aan heeft. Is dat mogelijk? En hoe werkt dat dan precies? SWZ medewerker Piet Nolting legt het uit.


Lees meer

Leonie Diemers

Persoonlijk Begeleider

“Ondersteuning bij NAH is soms een pittige puzzel”

“Dé cliënt met NAH bestaat niet. Door goed te luisteren naar Teun en zijn zorgvraag, hebben we veel bereikt.” Persoonlijk Begeleider Leonie Diemers en haar cliënt Teun vertellen wat ze van elkaar hebben geleerd.


Lees meer

Bram Paridaans

Zorgtechnologie en I&A

“Volop kansen en waardering bij SWZ zorg”

Zorgtechnologie kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor onze cliënten. Dat toonde Bram Paridaans aan tijdens zijn stage. Met zijn enthousiaste inzet verdiende hij een vaste baan bij SWZ.


Lees meer

Demi Driessen

Begeleider

“Het werk in de flexpool is ideaal te combineren”

Demi Driessen werkt al vijf jaar in de flexpool van SWZ. Ze vindt het ideaal te combineren met haar opleiding. Heel veel ervaring opdoen en werken wanneer zij wil. Hier vertelt ze meer.


Lees meer

Lonneke Sanders

Persoonlijk Begeleider

“Pittige periode maakte ons team sterker”

Wanneer je als team veel tegenslagen te verwerken hebt, kun je bij de pakken neer gaan zitten. Het team van Lonneke Sanders deed precies het tegenovergestelde.


Lees meer

Angelina Maréchal

Persoonlijk Begeleider

“SWZ zorg kijkt echt naar mijn ontwikkeling”

Na de geboorte van haar kind zag Angelina even geen ontwikkelingsperspectief meer. Met goede begeleiding vanuit SWZ zorg vond ze een nieuw doel én behaalde ze haar hbo-diploma.


Lees meer

Ans van Rozendaal

Begeleider

Een frisse blik

Tijdens de eerste golf vond ik het bijzonder om te zien, dat er mooie ontmoetingen ontstonden tussen cliënten van verschillende units. Er zijn zelfs vriendschappen ontstaan.


Lees meer

Beau Klaassen

Persoonlijk Begeleider

De kracht van eerlijk zijn

We zijn momenteel veel bezig met het thema openheid en eerlijkheid. Dat vind ik belangrijk. Niet iedereen voelt zich vanzelfsprekend vrij genoeg om eerlijk te zeggen wat ie van het werk van collega’s vindt. Dat is wel nodig.


Lees meer

Leonie & Inge

Begeleiders

Speels leren

Kijken naar hoe je zelf en je team functioneert. Dat is best spannend voor medewerkers. Maar door speels naar verbeterpunten te zoeken, wordt leren leuk.


Lees meer

Nanda Coenen

Intercedent Werknet

Helpen te verwerken

Niemand zag dit aankomen. Echt. Ze was altijd vrolijk. Oprecht, niet gemaakt. Dat kwam van binnen. En ze stond voor iedereen klaar. Voor de cliënten was ze hun ‘allessie’.


Lees meer

Waarom SWZ?

Merkbare mensgerichte zorg voor cliënten met NAH en (E)MB

Ruimte om jezelf te ontwikkelen, te leren en te groeien

w

Werken in zelforganiserende teams, doen wat jij nodig vindt

Onze kernwaarden: verbinding, vertrouwen, vakmanschap

Kengetallen SWZ

1183 collega's

27 locaties

1396 cliënten