Vrijwilligerswerk

Volop mogelijkheden voor vrijwilligers

Bij SWZ zijn ruim 400 vrijwilligers actief. Daar zijn we trots op! Zij zorgen er immers voor dat de cliënten die wij ondersteuning bieden meer mogelijkheden krijgen voor ontspanning, vrijetijdsbesteding en andere zinvolle activiteiten. Activiteiten die hen blij maken en waarde toevoegen aan hun leven.

Werken met mensen met een beperking is afwisselend. Geen dag is hetzelfde en elke dag heeft zijn kostbare momenten. Momenten met grote en kleine gebaren, soms ontroerend, soms moeilijk, soms grappig en onverwacht. Momenten om over na te denken of nog lang van te genieten.

Ben je op zoek naar een waardevolle tijdsbesteding, waarbij je nieuwe ervaringen opdoet en met anderen mooie momenten beleeft? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou!

Wij bieden jou verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Je bent van harte welkom! Onder het genot van een kopje koffie vertelt onze consulent vrijwilligers Cora van der Heijden je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op met Cora en bel 088-799 8931 of stuur een mailtje naar Cora.heijden@swzzorg.nl

Ervaringen van onze vrijwilligers

  • Cora van der Heijden - Consulent Vrijwilligers

    Mail: Cora.heijden@swzzorg.nl
    Telefoon: 088-799 8931