BBL

Leren werken, werkend leren

Wij leren voor én van onze cliënten. Niemand kan ons zo goed laten zien of we met de juiste dingen bezig zijn als de cliënt zelf! Als je BBL-leerling leer je van en in de praktijk en zo leer je ook hoe het is om te werken in de gehandicaptenzorg. Kortom, je leert werken en terwijl je werkt, leer je!

Je gaat op meerdere locaties ervaring opdoen. Er zijn locaties waar cliënten wonen en locaties waar ze alleen voor dagbesteding naartoe komen. Je maakt kennis met verschillende cliënten en je zult merken dat iedereen een andere behoefte heeft. Je werkt samen met verschillende teams en collega’s om cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.

We leiden je goed op en je werkbegeleider staat altijd voor je klaar. SWZ zorg is dan ook een erkend leerbedrijf.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je leert alle kneepjes van het vak. Je werkt mee op de meest voorkomende diensten, onder verantwoordelijkheid van een collega. We bouwen je werkzaamheden en verantwoordelijkheden langzaam op tijdens je opleiding. En daarnaast:

SWZ zorg betaalt jouw opleidingsgeld en de verplichte literatuur. Ook mag je sommige lesdagen in werktijd volgen.

Wij bieden een opleidingsplek voor 24-28 uur per week op verschillende locaties. Zo word je breed opgeleid en is je dagelijkse werkpraktijk de basis voor jouw leerproces.

Je krijgt een leerlingensalaris startend met je eerste leerjaar met € 1430,- bruto per maand, waarbij je elk leerjaar verhoging krijgt.

We bieden een baangarantie, als je je diploma haalt en we graag blijven samenwerken.

Vragen? Stel ze gerust!

piet nolting

Recruiter

monique van zoggel

Recruiter

Vragen? Stuur een WhatsApp!