Begeleider

Verleg de grenzen als begeleider

De cliënten verdienen de beste zorg. Dat weet je. Je weet ook zelf het beste wat je daarvoor moet doen. Dat is niet altijd te vangen in regels en modellen. Je doet het op je eigen manier. Soms alleen en soms samen met collega’s, als een team. Want jullie kennen je cliënten door en door. Doorontwikkeling en specialisatie is daarbij nodig, want je wilt uitblinken in je vak en zorgen dat zowel jij, het team en de cliënten blijven groeien. Je verlegt de grenzen en die ruimte krijg je bij SWZ.

Onze begeleiders over SWZ

Beau Klaassen

Persoonlijk Begeleider

“Deze kinderen een fijne woonsfeer bieden, vind ik het belangrijkste”

“De ontwikkeling van de kinderen zien, dat vind ik prachtig. Daar haal ik mijn voldoening uit.” Beau Klaassen (32) vertelt waarom dat zo is.


Lees meer

Linda Vervoort

Intercedent Werknet

“Heel blij met onze flexpool medewerkers”

“Met onze flexpool medewerkers kunnen we zorgen voor stabiliteit binnen de zorgteams. Ook voor hen zijn er veel voordelen. Flexpoolers plannen hun diensten flexibel in, precies passend bij hun specifieke werkwensen. En ze kunnen ervaren hoe het is om met verschillende typen cliënten te werken.”


Lees meer

Demi Driessen

Begeleider Flexpool

“Het werk in de flexpool is ideaal te combineren”

Demi Driessen werkt al vijf jaar in de flexpool van SWZ. Ze vindt het ideaal te combineren met haar opleiding. Heel veel ervaring opdoen en werken wanneer zij wil. Hier vertelt ze meer.


Lees meer

Suzanne Hagenbeek

Persoonlijk Begeleider

“Teruggekeerd om bij SWZ zorg te werken”

Suzanne Hagenbeek wilde na 25 jaar eens verder kijken dan SWZ zorg. Ze ging ergens anders werken en leerde veel. Toch ging ze binnen een jaar weer terug naar SWZ zorg. Hier vertelt ze waarom.


Lees meer

Ans van Rozendaal

Activiteiten Begeleider

“Cliënten bloeien op van mijn activiteiten”

In coronatijd maakte Ans van Rozendaal noodgedwongen een overstap naar een heel andere werkomgeving. Een uitdaging die goed voor haar uitpakte. Ans vertelt hoe dit verliep, wat ze ervan geleerd heeft en hoe ze voldoening haalt uit haar werk.


Lees meer

Kevin Verhagen

Assistent Begeleider i.o.

“Dit werk geeft veel meer voldoening”

“Dat je als jongen de zorg in wil, is niet normaal. Tenminste niet in het milieu waar ik vandaan kom.” Toch stapte Kevin Verhagen over naar de zorg. Hoe dat bevalt, lees je in zijn verhaal.


Lees meer

Marjon van Acht

Zorgbemiddelaar

“Steeds nieuwe kansen bij SWZ zorg”

Marjon van Acht werkt al 22 jaar bij SWZ Zorg, in veel verschillende functies. Natuurlijk was het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar toch besloot ze elke keer weer te blijven. Hier vertelt ze waarom.


Lees meer

Anastasios Kotoulas

Verzorgende

“Het werken is hier makkelijker en beter”

Anastasios Kotoulas (24) werkte in Griekenland als verpleegkundige. Vorig jaar besloot hij in Nederland een beter leven op te gaan bouwen. Bij SWZ kreeg hij die kans en is hij gelukkig. Hier vertelt hij zijn verhaal.


Lees meer

Michelle de Wit

Helpende

“Ik leer hier meer dan uit mijn boeken”

“Werken bij SWZ is makkelijk te combineren met een studie omdat je zelf kunt kiezen tussen korte en lange diensten.” Michelle vertelt waarom ze andere studenten wil aanraden een bijbaan te nemen bij SWZ.


Lees meer

Leonie Diemers

Persoonlijk Begeleider

“Ondersteuning bij NAH is soms een pittige puzzel”

“Dé cliënt met NAH bestaat niet. Door goed te luisteren naar Teun en zijn zorgvraag, hebben we veel bereikt.” Persoonlijk Begeleider Leonie Diemers en haar cliënt Teun vertellen wat ze van elkaar hebben geleerd.


Lees meer

Lonneke Sanders

Persoonlijk Begeleider

“Pittige periode maakte ons team sterker”

Wanneer je als team veel tegenslagen te verwerken hebt, kun je bij de pakken neer gaan zitten. Het team van Lonneke Sanders deed precies het tegenovergestelde.


Lees meer

Angelina Maréchal

Persoonlijk Begeleider

“SWZ zorg kijkt echt naar mijn ontwikkeling”

Na de geboorte van haar kind zag Angelina even geen ontwikkelingsperspectief meer. Met goede begeleiding vanuit SWZ zorg vond ze een nieuw doel én behaalde ze haar hbo-diploma.


Lees meer

Wij bieden jou de volgende mogelijkheden

werken in een vast team

Z

werken in combinatie: wonen en dagbesteding

werken in een vast team met flex-uren

volledig flexibel werken

Vragen? Stel ze gerust!

piet nolting

Recruiter

monique van zoggel

Recruiter

Vragen? Stuur een WhatsApp!