Ondersteuning

Verleg de grenzen

De cliënten verdienen de beste zorg. Dat weet je. Jij weet ook zelf het beste hoe jij jouw rol invult op een ondersteunende afdeling. Dat is niet altijd te vangen in regels en modellen. Je doet het op je eigen manier. Soms alleen en soms samen met collega’s, als een team. Want je weet wat hier voor nodig is. Doorontwikkeling en specialisatie is daarbij nodig, want je wilt uitblinken in je vak en zorgen dat zowel jij, het team en de cliënten blijven groeien. Je verlegt de grenzen en die ruimte krijg je bij SWZ.

Onze medewerkers over SWZ

Linda Vervoort

Intercedent Werknet

“Heel blij met onze flexpool medewerkers”

“Met onze flexpool medewerkers kunnen we zorgen voor stabiliteit binnen de zorgteams. Ook voor hen zijn er veel voordelen. Flexpoolers plannen hun diensten flexibel in, precies passend bij hun specifieke werkwensen. En ze kunnen ervaren hoe het is om met verschillende typen cliënten te werken.”


Lees meer

Monica van der Meer

Relatiebeheerder

“Kijken naar mogelijkheden van cliënten, niet naar beperkingen”

Hoe stemt SWZ zorg haar dienstverlening af op de veranderende behoeften van cliënten? Daarover vertelt Monica van der Meer.


Lees meer

Sanne Vos

Helpende

“Ik leer hier echt enorm veel”

Sanne vindt het werk in de gehandicaptenzorg heel anders dan ze gewend was in de ouderenzorg. “Ik krijg bij SWZ veel ruimte voor mijn opleiding en ik kan altijd alles vragen aan mijn collega’s. Ze motiveren me enorm.”


Lees meer

Jody Cath

Bestuurder

“Vertrouwen op vakmanschap”

Dat was de wens van Jody Cath toen ze bestuurder werd bij SWZ. Vanuit die ambitie werd de visie van SWZ ontwikkeld. Hier vertelt Jody haar verhaal.


Lees meer

Piet Nolting

Recruiter

“Werken met zelforganiserende teams”

Werken in een zelforganiserend team waardoor je direct dát kan doen waar jouw cliënt de meeste behoefte aan heeft. Is dat mogelijk? En hoe werkt dat dan precies? SWZ medewerker Piet Nolting legt het uit.


Lees meer

Vragen? Stel ze gerust!

piet nolting

Recruiter

monique van zoggel

Recruiter

Vragen? Stuur een WhatsApp!