Zij-instromer

Aan de slag als zij-instromer

Je hebt een diploma behaald in een andere sector, maar je wil graag in de gehandicaptenzorg werken? Dan is het zij-instroomtraject iets voor jou! Als zij-instromer volg je naast je werk een opleiding op niveau 3 of 4.

We gaan uit van jouw motivatie, levenservaring en kwaliteiten. Samen kiezen we de opleiding, de opleidingsduur en de opleidingsaanbieder die het beste bij je past.

Eenmaal aan de slag? Dan staat je werkbegeleider altijd voor je klaar. SWZ zorg is een organisatie die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten.

Je groeit in enkele jaren toe naar de functie van begeleider (niveau 3) of persoonlijk begeleider (niveau 4). Je sluit het opleidingstraject af met een erkend diploma en een baangarantie.

Wat mag je van ons verwachten?

Salaris, conform cao gehandicaptenzorg in schaal 30.

SWZ zorg betaalt jouw opleidingsgeld en de verplichte literatuur. Ook mag je sommige lesdagen in werktijd volgen.

We bieden aan baangarantie, als je je diploma haalt en we graag blijven samenwerken.

We bieden een BBL-opleidingsplek voor 24-28 uur per week op verschillende locaties. Zo word je breed opgeleid en is je dagelijkse werkpraktijk de basis voor jouw leerproces.

Verleg de grenzen

Wij leren voor en van onze cliënt. Niemand anders laat ons zo goed zien of we met de juiste dingen bezig zijn! Wij leiden jou dan ook zo breed mogelijk op. Je krijgt de kans om op meerdere woon- of dagbestedingslocaties te leren en te werken. Je maakt kennis met verschillende cliënten en hun begeleidingsbehoefte en met verschillende teams en collega’s. Je doet ervaring op in het werken in de gehandicaptenzorg en het omgaan met cliënten.

Vragen? Stel ze gerust!

piet nolting

Recruiter

monique van zoggel

Recruiter

Vragen? Stuur een WhatsApp!